Haarlem D2 - Myra D3 28/09/08

Geplaatst door Caroline
Geplaatst op 08 okt 2008 om 09:47
Wedstrijd Hoevelaken jongens 1
Aantal keer bekeken 501x bekeken
Waardering
(0 stemmen)
Geef jouw waardering


weblog Haarlem D2 - Myra D3 28/09/08

Drie woorden: Ongelijk - Traag - Overwinning.

Ongelijk had ik over het weer...Vorige week dacht ik dat het wellicht de enige mooie zondag zou kunnen zijn voor de aankomende hockey wekenden maar het was wederom weer een stralende dag afgelopen zondag .

Traag, was het veld. Een sprinter zou op dit veld spontaan snel wandelaar worden moet je na gaan wat een hockeybal doet op zo een veld! Maar niet alleen het veld was traag de SCHEIDSRECHTER was hysterisch traag wel eens een scheids meegemaakt de elke keer als de bal stil ligt de tijd stil zet??? met als gevolg dat je 10 min langer speelt en dan hebben we de blessure tijd niet eens meegerekend!

Belangrijkste punt de OVERWINNING. het duurde even en het was zwaar vanwege de zon en het zeer trage veld maar uiteindelijk heeft onze Su toch het balletje er in getikt! Yhoohoo ooooo

1-0 en weer 3 punten binnen deze 3 punten waren voor Menno
( omdat hij jarig was ) leuk cadeautje toch??!!

Stand van zaken: Su heeft 2 doelpunten gescoord
Jolien heeft 1 doelpunt gescoord
Kim heeft 1 doelpunt gescoord

Ik heb deze week 2 dames verkozen voor Woman of the match...Marianne omdat ze letterlijk voor een bal dook om hem niet het doel in te laten gaan en Eline omdat die aan een stevig potje verdedigen heeft gedaan met groot succes!

Lezers dit was het weer! Hasta la hockey pasta tot de volgende..........

Reacties

Deze blog post heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors