HIC D4 - Myra D3 7- 0 9/11/02

Geplaatst door Jolien van Male
Geplaatst op 16 nov 2008 om 20:10
Wedstrijd Tilburg jongens B2
Aantal keer bekeken 526x bekeken
Waardering
(0 stemmen)
Geef jouw waardering


weblog HIC D4 - Myra D3 7- 0 9/11/02

Soms zijn er van die dagen dat het gewoon even niet lukt. Van die dagen dat alles tegen zit; voorbereiding die wordt onderbroken door uitgelopen wedstrijden, lelijk veld, teveel wind, alles eigenlijk…En zo’n zondag hadden wij.
Een kleine zwarte pagina in ons Dames 3-boek. Jammer, dat we dit nu net hadden tegen de nummer één want wij werden deze offday even goed afgestraft. En ja, zij waren gewoon goed. Snel, behendig en hockeyend als een prachtig collectief. Het precieze scoreverloop staat me niet precies meer bij, maar er waren zeven doelpunten en helaas niet één door ons gescoord. Helaas, maar misschien ook wel weer eens goed om ons even met beide benen op de grond te zetten en te bedenken dat wij dus nog veel moeten leren. En dat gaan we vanavond (inhaalwedstrijd HBS) en zondag gewoon eens even laten zien!

De positieve punten van deze wedstrijd; Charlie had zichzelf gelukkig wel helemaal herpakt (na haar Dames 2 debuut) en ons behoed voor een verlies met dubbele cijfers en Norma –die het af en toe ook niet meer zag- bleef maar doorgaan en doorgaan…Met recht was zij onze (wo)man of the match!


Dames 3

Reacties

Deze blog post heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Naam:

Je eigen naam

Anti-spam

Neem het nummer over
kaptcha

Reactie:

Geef je reactie
Smile Grijns Knipoog Sip Twijfel Tong Verjaardag Bier Adje Boos Duivel Eten FU Hart pleepapier slapen Verliefd Bier dinken Auw Gele kaart Rode kaart Gewonnen Bla bla Fietsen Scooteren Ruft Heet Brancard

Sponsors